Monday, July 12, 2010

hepi besday kakak!!





Hari ni jam 11.34 malam nanti genapla kakak berumur 4 tahun..kejap je masa berlalu..tahun depan baru masukkan sekolah..la ni bg kakak main2 dulu puas2...semoga kakak menjadi anak yang soleha..amiinn..
Antara perkembangan kakak sekarang ni
  • sensitip..(jgnla salah cakap..asik duk ulang2 la nanti)
  • tengoh tv dah pandai feel...kalu cter sedih boleh nk nangis
  • dah boleh tengokkn adik
  • apa2 berlaku kat rumah die boleh cerita dr A-Z
  • dll..hehe

4 comments:

I want to lose weight said...

Selamat harijadi...

Ooo.. baru aku tau dia ni baya Khaleef..
Ingatkan Khaleef lagi tua dari dia.. :)

azrin said...

tima kasih mummy khaleef...a'a..kite sebaya khaleef..4 tahun..hehe

geez said...

singgah jap ^-^

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment