Thursday, August 06, 2009

Bayar hutang..

Lama betul hutang ni tertunggak...maafla cik ezey ek..den la ni tersangat-sangat la malas yang amat...asal ade idea nak update blog je, mesti separuh jalan... lepas den delete balik.. konon macam ketandusan idea la...hehe... lebih-lebih lagi la ni den sibuk ke ladang.. tak menang tangan... dengan tanamannye... ternakannye...hehe... ni gara ko (ezey) la yang ajar aku...hehe..dah terjebak.. tapi takpe aku suker... hehe.. Okla... berbalik kepada hutang lama ni... meh sini aku jawab...


Nama-Nama Timangan Anda
-Suami : Mama
-Adik-beradik : Akak
-Mak n abah : Puteh
-Kawan2 : Azrin..rin..jerin
-Sedare mare : Akak...puteh

-Ipar duia : kak rin
-Anak buah : Mak Long

Anda Seorang Yang
-jenis tak kisah..simple...suke buat 2/3 keje sekaligus (time rajin je)..aku pegang "buat baik dibalas baik, buat jahat tunggu je la pembalasan ye".

Insan Teristimewa
- Family n rakan2

Describe Apa Yang Membuatkan Dia Terlalu Istimewa Di Mata Anda
-My Family : Semuanya la

Lagu Kesukaan Anda
-Tak kisah...janji boleh layaaann...

Makanan Kesukaan Anda
-Sambal Udang Petai, telor bungkus, Apa2 yg Masak kicap...banyak lagi sebenarnya...

Warna kegemaran
-Putih..Pink..

Sikap Yang Membuatkan Anda Stress
-Lebih sudu dari kuah

3 Bende Yang Mesti Ada Dalam Beg Anda
-Inhaler ( nyawa aku ni..almaklumla..aku ni ade asthma )
-Purse ( yang berisi duit sekali )
-Handphone

Kali Terakhir Anda Menangis Dan Kenapa
- Tak Ingat...lama dah

Tag 7 Rakan Anda
-Sape2 nak jawab..jawab la dialu2kan..

Last sekali layan gambar dua beradik ni...



3 comments:

Natrah Norlin said...

aku suka sekalik part ' buat baik dibalas baik..buat jahat tunggu je la pembalasannya..kelasssss akak...

D'Rainbow said...

ChoC ChiP Cookies!!!! erm... bunyi pun sgt2 menyelerakan bukan? Cookies ini di adun khas dgn pelbagai resepi rahsia dari D' Rainbow. Beberapa bahan boleh ditambah mengikut permintaan anda... dia antaranya ialah, hazelnut, pumpkin seed, sunflower seed, walnut, almond, raisin dan anda boleh membuat PERMINTAAN untuk mencampurkan 2 jenis atau lebih bahan ini.

Packaging Option: (cookies+plastic bag) / (cookies+plastic box [200g & 400g])

Price: 100g --> RM7.50

Min. Order: 200g

call:
Mr. Zac : +6013-2273878
Mr. Dani : +6013-2504567
Ms. Rina : +6013-2504756

~Siti Fatimah~ said...

cutenye...azrin family..hehe :).anyway..mgg nak jemput owner blog ni n x kire la sape2 pun yg sudi baca nOvel berbentuk cinta n suspen..just jOin blog mgg!..terima kasih.. :).

Post a Comment